Descopera Echipa Radio Activ

1512705_657782864274641_748090829_n (2)
io

Adriana

Realizator Emisiuni

Am deschis si am inchis multe usi si multe ferestre! Peste tot am vazut umbre! Umbrele trecatorilor prin fata ochilor mei!Ii vad, dar ii aud rar, atat de rar incat ma chinui sa-mi conving mintea ca sunt adevarati ! Si totul capata culoare, trecand din tonuri de gri in nuante vii, cand un acord de pian imi deschide usa, sau fereastra sufletului meu!
 Poate acest lucru ne lipseste noua oamenilor, incat suntem priviti ca niste umbre, muzica! As face o casa doar din ferestre pe care sa le deschid, sa le dau de perete daca, in gradina as sadi un pian vrajit! Si-as imparti cu toti..cu umbre si oameni!
oana

Oana

Realizator Emisiuni

Adulmeca viata cu nesat, iubeste visand si viseaza iubind, iar cand simti ca roata vietii incetineste, striga copilul ce-ti doarme in suflet!

adrian

Adrian

Realizator Emisiuni

Mainile murdare, sunt semnul banilor curati!

Iulean

Iulian

Realizator Emisiuni

Se spune ca somnul ratiunii naste monstri !Adormisem, nu stiu daca si ratiunea mea se odihnea in acelasi fel dar..in fundal, se auzea muzica! Rupt de cele din jur, plutind intre acorduri..da!Daca asta inseamna monstru, mi-l doresc vesnic aproape!Muzica…boala si medicament, traire si terapie ,mana intinsa prieteneste spre o inlantuire menita sa sparga ziduri de taceri adanci!
Daca esti o boala, nu vreau sa ma vindec!
Daca esti un drog, vreau sa raman dependent!
Daca esti un dar…vreau sa te primesc zilnic! Si vreau sa daruiesc…!
raluca

Raluca

Realizator Emisiuni

Muzica si dansul sunt portativele sufletului. Fără ele viata ar fi searbădă, lipsită de sens și perspectiva.Cultura si educatia sunt singurele averi și moșteniri adevărate pe care le putem lăsa copiilor nostri.Fara toate acestea nu am putea trăi doar am subzista. TRAITI CLIPA CU ACEEASI INTENSITATE MEREU!!

Ana

Ana

Realizator Emisiuni

Iubesc copiii, muzica, curcubeele, marea, si dansul in ploaie la umbrela sufletului. Viata pentru mine inseamna dragoste, iertare, muzica, prietenie, imbratisari, amintiri memorabile, îmbrățișări și maci….si fluturi, atât cei din natură cât și cei din stomac. “ Muzica este vibratia iubirii pe intelesul fiecarei inimi” Ioan Gyuri Pascu
Liviu

Liviu

Realizator Emisiuni

Tudor Chirila spunea intr-o piesa de-a sa: fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea sa merita sa alergi toata viata. Muzica este pentru mine mod de exprimare, e placerea de a trai, e parte din cotidian si totodata un mod de viata. Iubiti la maxim, traiti la maxim, zambiti cat mai mult si neaparat, ascultati cat mai multa muzica.

cc

Claudia

Realizator Emisiuni

Muzica este viata mea!

Nu imi imaginez ce as fi facut daca nu ar fi existat .Muzica poate fi de multe feluri: populara, pop, rock, jazz, etc.

Ma refugiez si parca sunt intr-o alta lume datorita muzicii. Ea ma face o persoana mai buna, mai vesela. Ascultand muzica eu ma recreez si ma simt mai plina de viata si mult mai puternica. Muzica este vibratia sufletului frumos.